Menu Sluiten

Verpleging


Direct aanmelden


Contact

Verpleging

Thuiszorg is vaak een bewuste keuze. Wij begrijpen dat niet iedereen de behoefte heeft om in een verpleegkliniek of verzorgingstehuis te herstellen van een ziekte of aandoening. Thuis herstellen is prima mogelijk met goede zorg en verpleging. Onze BIG geregistreerde verpleegkundigen verlenen de zorg die u nodig heeft en streven naar voorspoedig herstel.

Een wond verzorgen, injecties geven of medicatie indienen? Voor kwalitatieve verpleegkundige zorg bent u bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers helpen u bij het verrichten van verpleegtechnische handelingen en geven advies over hoe om te gaan met uw aandoening. Onze multidisciplinaire wijkteams werken in vaste teams zodat de gezichten die bij u over de vloer komen vertrouwd voor u zijn.

Thuiszorg aanvragen kan direct via het aanmeldformulier. Wilt u thuis in uw eigen vertrouwde omgeving herstellen van uw aandoening? Wij helpen u graag met het regelen van uw zorgaanvraag. Heeft u nog geen doorverwijzing?

Neem voor meer informatie of voor het aanvragen van zorg contact met ons op via telefoonnummer 085 029 5752. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Aanmelden thuiszorg

Weet u al welke thuiszorg u wilt van Stichting C.R.N.? Klik hier en gebruik ons aanmeldformulier of neem contact op via het contactformulier.